Athena_webbanner1.jpg

Masterclass met Estela Bensimon bij NWO in Den Haag

Het Platform Diversiteit in de Wetenschap nodigt u van harte uit mee te doen aan een inspirerende en informele bijeenkomst met prof. dr. Estela Bensimon. Zij is een belangrijke motor achter het diversiteitsbeleid aan de Amerikaanse universiteiten. Ze is bekend omdat ze effectieve tools heeft ontwikkeld om het studiesucces van studenten uit minderheidsgroepen te verbeteren, maar ook omdat ze helder aangeeft wat universiteiten en andere kennisinstellingen kunnen doen om echt, concreet inclusief te worden, voor iedereen, medewerkers en studenten. 

Op 24 november 2017, van 9.30 tot 12.00, is Estela Bensimon te gast bij NWO in Den Haag. Het Platform Diversiteit in de Wetenschap organiseert een masterclass voor beleidsmakers en beslissers op het gebied van diversiteit in de wetenschap. De ochtend begint met een presentatie. Daarna kunnen aanwezigen hun eigen beleid en beleidsvragen voorleggen, en is er ruimte voor een informele discussie met Estela Bensimon.

Uw aanwezigheid bij de masterclass wordt zeer op prijs gesteld. Wilt u echter de organisatoren (Isabel Hoving, Landelijk Netwerk Diversity Officers, Universiteit Leiden,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Astrid Zuurbier, NWO, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.vóór 17 november laten weten of u deelneemt? 

N.B. De exacte plannen van de masterclass kunnen wijzigen.